بررسی پست مدرنیسم در هنر آمریکا با تأکید بر هنرهای تجسمی- پروژه عملی: دیروز ... فردا
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تربیت مدرس - دانشکده هنر و معماری
- نویسنده الهه امینی تیرانی
- استاد راهنما محمدکاظم حسنوند
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1391
چکیده
پست مدرنیسم پدیده ای است که شبح آن بر جهان امروز سایه افکنده است و از آن برای توصیف یک دگرگشت گسترده در دهه های پایانی سده ی بیستم یاد می شود. پست مدرنیسم درواقع برآمده از دل مدرنیسم و تلاشی است برای یافتن جواب هایی جهت حل معضلات مدرنیسم و خروج از بن بست آن. هنر پست مدرن عمیقاً بیانگر تنوع، گوناگونی، التقاط گری و عدم قطعیت است. در این متن، با زمینه یابی تحولات آمریکا و هنر آن در بستر تحولات پس از جنگ جهانی دوم، نیمه ی دوم قرن بیستم و رابطه ی پیچیده میان هنر و سیاست در این خطه، روایتی از شکل گیری سبکها و مکتبهای هنری این مقطع تاریخی در آمریکا ارائه شده است. با تضعیف اروپا پس از دو جنگ جهانی و تجمع هنرمندان در آمریکا، این کشور به قطب بزرگ هنری دنیا بدل شد. انزواجویی و فقدان ملی گرایی از ویژگیهای بارز هنر این خطه است و در عرصه ی هنرهای تجسمی شاهد تکثرگرایی، التقاط گری، بی اعتبارسازی ارزشهای مدرنیستی و همچنین کیفیاتی عقل گریز و آزاد اندیشانه می باشیم. این پژوهش با رویکردی عموماً تاریخی و توصیفی، بر آن بوده است ضمن بررسی خاستگاههای فکری و فلسفی پست مدرنیسم و معرفی پیشگامان آن، ویژگیهای هنر پست مدرن را به ویژه در آمریکا مورد ارزیابی قرار دهد و به بررسی پست مدرنیسم در شاخه های مختلف هنرهای تجسمی این خطه و معرفی هنرمندان شاخص آن بپردازد.
منابع مشابه
بررسی پست مدرنیسم در هنرهای تجسمی با تاکید بر نقاشی (در اروپا و آمریکا)پروژه عملی: مرگ و تولد
اهداف این پایان نامه عبارتست از:1 - تعریف اصطلاح پست مدرنیسم و بررسی جریانات هنری وسیع و متنوع بعد از 1960 و دسته بندی آنها. 2 - درک اصطلاحاتی که در کنار پست مدرنیسم مطرح می شوند، چون پست آوانگارد، پساساختارگرایی و جریانات مشابه و رابطه آنها با پست مدرنیسم. 3 - بررسی هنرهای زمینی، بدنی، کانسپچوال آرت و سایر شیوه های بوجود آمده بعد از جنگ ، برای شناخت رابطه آنها.
15 صفحه اولسنت و تجدد در هنر ایران باتکیه بر هنرهای تجسمی
یکی از ابعاد تبلور مدرنیزاسیون در ا یران حیطه ی هنرهایتجسمی است که استفاده گزینشی بدون در نظر گرفتن پایههای تعقل و تفکر اندیشه غربی و مدرنیته از وجوه بارز آن است، جهت روشن شدن مفاهیم متعددی که از تجدد و سنت در حوزه اندیشه مطرح است لزوم بررسی دقیق تر و جامع تر از سنت بسیار ضروری است، تا با آگاهی بیشتر از ساختارسنت در فرهنگ خودی و تفاوت آن در فرهنگ غرب به شناخت دقیق تری از آن نائل شد. بخش اول ...
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تربیت مدرس - دانشکده هنر و معماری
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023